نام غذا: مرصع پلو کرمانشاهی

بخش غذا: پلویی

نام آشپز: کاوه قبادی

مواد لازم: برنج ایرانی معطر ( ۶ پیمانه ), سینه مرغ پخته شده ( ۲ عدد ), خلال بادام ( ۱۰۰ گرم ), خلال پسته ( ۱۰۰ گرم ), زرشک پلویی ( ۱۰۰ گرم ), کشمش پلویی ( ۱۰۰ گرم ), گردو خرد شده درشت ( ۱۰۰ گرم ), مربای آلبالو ( یک پیمانه ), مربای هویج ( یک پیمانه ), مربای پوست پرتقال ( یک پیمانه ), مربای گل ( یک پیمانه ), زعفران ساییده شده ( به میزان لازم ), روغن کرمانشاهی ( به میزان لازم )

طرز تهیه:

ابتدا برنج معطر را با روغن کرمانشاهی صاف کرده و دم کنید.سپس خلال بادام را با مقداری زغفران و روغن کرمانشاهی اندکی تفت دهید ( به اندازه ای که رنگ خلال بادام قدری زرد شود ) خلال پسته و گردو و کشمش و زرشک را هم با زعفران و قدری روغن کرمانشاهی تفت دهید ( کشمش و زرشک خیلی زود سفت شده و می سوزند در هنگام تفت دادن قدری آب گرم به آنها بیافزایید ).مربای هویچ و پوست پرتقال و آلبالو گل را از قبل درون یک صافی ریخته تا شهد آن گرفته شود و تقریبا خشک شود.

سینه های مرغ را به صورت ریش ریش درآورده با زغفران خوش عطر و رنگ کنید.

سپس برنج را درون یک دیس بسیار بزرگ ریخته و به سلیقه خود تمامی مواد بالا را به صورت نوار های پهن بر روی آن بریزید و تزیین کنید.مرغ ها را دور تا دور دیس بریزید.

این غذا در اکثر مراسم های رسمی و مجلل مردم کرمانشاه به همراه خورشت خلال کرمانشاهی طبخ می شود.




تهیه شده در من و الیت
www.manoelite.com