برچسب ها
تصویر بزرگ غذا
برای
نفر
ابتدا حبوبات رو بزارین کاملا بپزن بعد از پخت برنج و بلغور رو اضافه کنید. برنج و بلغور باید تا حدی پخته بشه که کاملا له له شده باشه تقریبا مثل شله زرد. بعد زردچوبه و فلفلها رو اضافه کنید.
10 دقیقه بعد تره ها رو که خورد کردین رو باید دقت کنید که مرتب آش رو هم بزنید چون زود ته میگیره شلعه زیر آش نباید کم باشه باید تقریبا زیاد باشه که حسابی قل قل کنه و دونه های برنج و بلغور رو از هم باز کنه. زمانی شلعه زیر آش رو کم کنید که تره ها و نمک رو اضافه کرده باشین یعنی تقریبا مرحله آخره (بعد از پخت کامل برنج و بلغور همراه حبوبات).
40 دقیقه بعد از اضافه کردن تره ها و نمک آش آماده است. در این مرحله پیازها رو خلالی خورد و سرخ کرده ، با گرد لیمو امانی را به پیاز اضافه کنید و توی آش می ریزیم و هم میزنیم .
10 دقیقه بعد آش آماده است نوش جان برای روی آش هم به دلخواه میتونید پیاز سرخ شده یا هر چیز دیگه ای استفاده کنید. ولی معمولا آش آبادانی رو با پیاز سرخ شده تزئین نمائید.
منبع: