خانه > خوراک > خوراک زبان
خوراک زبان ( از دسته ی خوراک ها )
   





اضافه شده توسط
مریم رشیدی جزنی

 ۴ / ۵ 
!هنوز به این غذا رای نداده اید

برچسب ها
  تصویر بزرگ غذا


برای نفر
زبان گوساله يك کيلو و نيم
ترخان تازه ۱۰۰ گرم با كمي
سير ۲ حبه
پياز ۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوری
قارچ نیم کیلو
سيب زميني پخته ۸ عدد پوست کنده
نمک به میزان دلخواه
زرد چوبه به میزان دلخواه
فلفل به میزان دلخواه
ادويه مخلوط به میزان دلخواه
زبان گوساله تميز کنيد و غدد اطراف و خرخره آنرا جدا كنيد و بشوريد .آنرا داخل قابلمه با كمي آب بجوشانيد . پس از 10 الي 15 دقيقه آب آنرا خالي كنيد و دور بريزيد و زبان را بشوييد . اكنون 3/4 ديگ زودپز را آب ريخته و سير و پياز خرد شده و ترخون و ادويه مخلوط را به آن اضافه کنيد . براي پختن آن در زودپز خدود 2 ساعت با شعله ملايم زمان نياز است . وقتي كه زبان كاملا پخت بايد در ديگ نصف ليوان آب باشد .

قارچها را خرد کرده و جداگانه باکمي روغن تفت مي دهيم ( ميتوانين 2 قاشق غ هم آرد اضافه كنيم) و با نمک و فلفل و ادويه و رب گوجه فرنگي را در انتها به زبان اضافه مي کنيم تا چند جوش بزنند .

سپس زبان را از ديگ خارج ميكنيم و تا داغ است پوست آن را ميگيريم و گوشت آن را بصورت گرد گرد با برش هايي به قطر 2 سانتي متر مي بريم و بصورت اريب همانجا داخل ديس مرتب ميكينم . سس قرمز آنرا همراه با قارچ ها كه در داخل ديگ موجود است كنار ديس ميريزيم . اطراف خوراك زبان را با جعفري ، هويج آب پز و گوجه فرنگي و سيب زميني هاي پخته و پوست كنده تزيين ميكنيم .

در صورت تمايل :

*ميتوان با انواع سس هاي دلخواه (مثلا سس سفيد ) هم آنرا سرو كرد .

* ميتوان گوشت زبان را ريش ريش كرد و همراه سس داخل ديس كشيد و سرو نمود .

منبع:








شناسه ی کاربری:

رمز عبور:
رمز را فراموش کردید؟!
ثبت نام در الیت